110. oddaja PRVI NA VASI Nazaj

Kadar ni? ne pomaga, lahko glasba dela ?udeže, opogumi srce in vsaj za trenutek prežene skrbi. V oddaji Prvi na vasi lahko prisluhnete slovenskim melodijam in s tem glasbenikom, ki se trudijo, da nam vedno postrežejo s skladbami in zgodbami s katerimi se lahko marsikdo od nas poistoveti.


?e vam je kdaj ponagajala 'ona', ali pa ste bili kdaj 'zaznamovani', potem je Brigita Šuler pela ravno za vas. Ljubitelji starejših uspešnic, kot so Ne odhajaj še Belinda in Solze na obrazu matere, ste prišli na svoj ra?un v minutah, ko je bil na našem odru Marijan Smode. Skladbi Šofer in Kdaj bom odšel sta zazveneli ob spremljavi ansambla Petra Finka, Po nagelj pa smo se odpravili na Limbarsko goro in tam prisluhnili pesmi Ne odhajaj ve? ansambla Svetlin.

Da so vsi izvajalci uspešni in da delajo dobro, ter predvsem z voljo, vemo. Vendar tudi oni so 'krvavi pod kožo'. Klavdija je v kratkih intervjujih izbrskala, katere so njihove dobre in predvsem katere so njihove slabe lastnosti.

Našo oddajo vedno popestrita tudi Tin?ek in Svetin. Tokrat sta pisala pesmi in predvsem iskala rime, s katerimi bi bila dekleta zadovoljna, kajti do sedaj sta vedno bila naletela na neuspešni odziv. Klavdija je bila deležna kon?nega izdelka bila nad nekaterimi rimami navdušena bolj in nad nekaterimi manj.