114. oddaja PRVI NA VASI Nazaj

Juhuhuuuu novo leto je tuuuu!! Dragi prijatelji, vse lepo, obilo dobre glasbe, močnih glasilk in odločnih plesnih korakov vam želimo v letošnjem letu. Če ne drugače, zaplešite vsaj z nami vsako nedeljo na TV Pika, ko vam bomo tudi v prihodnje pripravljali zabavo z našimi glasbenimi gosti. V tokratni oddaji so za to poskrbeli pevka Ela, skupina Krila, Slovenski muzikantje in izjemoma naš Tinček skupaj s pevko Mili. Zakaj izjemoma? 
Zato, ker naš Tinček vedno najde rešitev, kadar je potrebno. Člani skupine Pijamas, ki smo jih povabili na snemanje, so med potjo do Žej imeli prometno nesrečo, zato jih na snemanje ni bilo in sta Tinček in Mili nastopila namesto njih. Upamo, da ni bilo nič hujšega in da jih bomo kmalu gostili v naši oddaji.

Tinček in Svetin sta nam pripovedovala svoje prigode, med drugim, kje sta praznovala in kakšna darila sta prejela. Videli ste tudi, kako spretno in s koliko kondicije se ob zvokih prijetnih melodij sučejo naši obiskovalci na snemanju, prav tako tudi narodne noše, pa plesalci plesnega kluba Miki itd... Bodite torej z nami, kajti v letu 2009 nas ni nihče prehitel. Še vedno smo skupaj z vami Prvi na vasi.