116. oddaja PRVI NA VASI Nazaj

Oddaja Prvi na vasi ni namenjena samo tistim doma pred TV zasloni, ampak tudi tistim, ki radi plešejo, se zabavajo in si pri nas na snemanju ob zvokih prijetnih melodij naredijo pravi žur. Kakšen žur sta si tokrat zamislila Tinček in Svetin? Odgovor je zelo preprost: šla bosta nekam, kjer bosta lahko gledala za puncami. Svetin ima s tem še vedno nekaj težav, zato mu je Tinček dal nekaj napotkov, kako se mora pred ''bejbo'' obnašati in predvsem kakšne poteze ne sme nikoli narediti v določeni situaciji. Frajersko urejena, pripravljena na nove zmage sta se nam pokazala tik pred njunim odhodom na lov.


Za glasbo je tokrat poskrbela odlična vokalistka Monika Pučelj, ki nam je zapela skladbi Nikoli ti nisem dovolj in Potiskaš me ob tla. Malibu so nam v svojih minutah popestrili dogajanje z narečno skladbo Ala huodte grjmu hitru in pesmijo Življenje so ene štenge. Prisluhnili smo ansamblu Nagelj in valčku Uspavanka za moje srce ter se poskočno zavrteli v ritmu polke, ki nosi naslov V soboto bo lepo. Z nami so bile ponovno Polka punce, ki pa so nam postregle s Čokolado in s skladbo Polka punca bo.

Obilo lepih doživetij, predvsem razgibanih korakov in pozitivnih potez vam želimo do prihodnje nedelje, ko bomo zopet v vaši družbi na TV Pika ob 18. uri. Če vam je 60 minut premalo, pa se nam pridružite na naslednjem snemanju v Žejah, ki traja vsaj petkrat dlje.