Bolje prvi na vasi... Nazaj

V zadnjem ?asu je med Slovenci vse bolj prisotna misel, da je bolje biti PRVI NA VASI, kot zadnji v mestu. Ta misel je bila vodilo, da so ?lani Max benda s somišjeniki ustanovili klub PRVI NA VASI.

Namen kluba je združiti ljudi, ki se radi veselijo ob slovenski glasbi, in tako krepiti slovensko zavest (in ne zavist!).

Klub PRVI NA VASI je v sodelovanju s TV PIKO pripravil serijo novih zabavno-glasbenih oddaj z naslovom "PRVI NA VASI IN PIKA". Voditelj oddaj je Mitja Grmovšek, znani voditelj nekdaj zelo popularne oddaje "Iz doma?e skrinje" na TV3, za smeh pa skrbi najbolj znani Prlek Korenof Lujzek.

V vsaki oddaji bodo nastopili številni glasbeni gostje s slovenske glasbene scene. Oddaja je snemana v prijetnem doma?em okolju znanega Domžalskega gostiš?a "Kova?" pred živo publiko. Vsako nedeljo ob 17. uri na TV PIKA, se nam obeta urica dobre volje, zabave, glasbe in smeha.

V prvi oddaji, ki bo na sporedu 11. decembra ob 17. uri samo na TV PIKA so nastopili: ALPSKI KVINTET, PTUJSKIH 5, VITORIJA in VILI RESNIK. Vsi, ki si želite zabave, smeha in dobre volje, bodite z nami na TV PIKA vsako nedeljo ob 17 uri.

In ne pozabite DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA in bodite tudi vi vedno PRVI NA VASI!