SOUSTVARJAJTE ODDAJO! Nazaj

Da bi bila oddaja še boljša, vabimo vse, ki bi kakorkoli hoteli sodelovati pri nastajanju oddaje, da se nam pridružite in postanete del ekipe!

Dobrodošli ste vsi. Iš?emo ljudi z razli?nimi znanji, spretnostmi in interesi, ki si želijo izkoristiti svoje potenciale, spoznati nove prijatelje in za?utiti medijski utrip. Predlagate lahko tudi svoje prijatelje in znance, za katere menite, da bi tudi lahko doprinesli k še boljšim oddajam. Lahko nam pridete pomagat pred in med snemanjem oddaj. Dela je veliko in skupaj nam lahko uspe, da bomo še bolje promovirali slovensko glasbo, širili slovensko zavest (in ne zavist) in ob vsem tem skupaj preživeli nekaj prijetnih uric. Seveda pa lahko prispevate tudi svoje predloge za glasbene goste, morebitne nove rubrike ipd.

Vsi, ki bi radi sodelovali v klubu in pri oddaji PRVI NA VASI, nam pišite na naslov info@maxbend.si . Napišite nam na kratko nekaj o sebi in o tem, kako bi sodelovali z nami.

Ob tem vam tudi sporo?amo, da je naš in vaš klub Prvi na vasi postal prava družina, saj šteje že prek 600 ?lanov! Tudi v klubu vabimo prostovoljce, ki bi želeli pomagati pri delu, ki ga nikoli ne zmanjka. Pridružite se nam!