Tinček

Lepo pozdravljeni vsi, ki si želite spoznati Tinčka. Vas matra firbec? Z malo potrpljenja boste izvedeli vse.

Sem Tadej Merčnik, doma iz Benedikta v Slovenskih goricah. Že ko sem napravil svoje prve korake, so vsi opazili v meni veliko zanimanja za glasbo. S 7 leti sva skupaj z bratom pričela obiskovati glasbeno šolo v Lenartu. Že naslednjo leto sva skupaj s prijatelji bolj za šalo kot zares ustanovila skupino Klapovühi, s katero smo do sedaj doživeli že veliko lepih trenutkov.

Poleg glasbe imam nadvse rad ŽOGO. Pa ne vsako, moje telo ponori ob pravi nogometni žogi in dobri prijateljski ekipi. Vse do prvega nastopa v oddaji Prvi na vasi sem treniral nogomet v NK Jarenina, kjer pravijo, da me zelo pogrešajo.

Živim kot pravi kmečki fant na 30 hektarjev veliki kmetiji. Če je le mogoče v svojem prostem času pomagam staršem. Kadar staršev ni doma, nahranimo živino kar otroci sami. Tudi traktor z bratom že voziva, seveda je to moje najljubše kmečko opravilo.

Po številnih nastopih s skupino Klapovühi sem dobil povabilo v ekipo Prvi na vasi in vabilo čez nekaj časa tudi sprejel. Sodelovanje z ekipo je enkratno, na odru pa se odlično počutim.

Če me želite kaj vprašati ali mi kaj lepega povedati mi lahko pišete, še posebej pa bom vesel, če mi bodo pisala mlada dekleta.