Tanja Lekše

Živjo!

Sem Tanja Lekše, doma iz okolice Krškega - Dolenjska, torej iz cvičkove dežele :)

Študiram razredni pouk v Mariboru. Zelo rada imam otroke, vendar je bratranec rekel, da bom "zelo zaj... učitlca". To pa že ni res!!!

Že devet let igram citre (www.tanjalekse.tk)... devet let... ja, staram se :)

Zelo rada plešem - s folklorno skupino DKD svoboda Senovo smo gostovali v Franciji, Nemčiji, na Madžarskem, velikokrat nastopamo na Hrvaškem, letos gremo v Turčijo... Še malo, pa bomo prepotovali že pol sveta :)

Kaj pa mami? Ona pravi, da bo srečen tisti, ki me bo zamudil! Pa ati se tudi občasno strinja z njo!

Moja vloga pri snemanju oddaje PNV: skrbim, da so vsi nastopajoči ob pravem času na pravem mestu!

Med vikendi? Hm... Če nimam nastopov s folklorno ali pa s citrami, marsikatero prosto urico preživim v tiskarni, da si prislužim kak euro ali dva, če pa je mogoče, vmes skočim še na kak koncert ali pa na kako veselico (seveda pod pogojem, da so tam tudi moji DORIji)

A še kaj tako... bolj konkretnega o meni? Ja, pravijo, da se mi ni preveč pametno zameriti... ker je potem ta oplel pri meni za vse večne čase! Kaj naj na to odgovorim? Ja, če tako pravijo, bo pa že verjetno res...

A s čim se mi lahko zameriš? Raje ne poskusi kaj takega, ker... Samo naj slišim kako besedo čez tiste, ki mi res veliko pomenijo!!! Sem baje tiger po kitajskem horoskopu, tako da... boj se mojih krempljev!!! Kaj? A strah te je? Saj je prav tako! No, drugače pa... sej tigri spadajo med mucke, veš...

Kdo mi toliko pomeni? To lahko pa vsak zelo hitro ugotovi. MOJI DORIJI, SEVEDA! Marko, Primož, Boris, Boštjan in Anti. To so pa res najbolj zlati fanti na tem svetu in sem resnično zelo ponosna, da so moji prijatelji... moji najdražji prijatelji! (www.dori-kvintet.com)

No, tako! Če vas še kaj zanima, me na snemanju kar pocukajte za rokav, pa vam bom povedala. Aja, če me boste seveda ujeli, ker vedno tako letam gor pa dol :)

Se vidimo!